Slovenija
4116 ogledov

Avtocesta zaradi nesreče zaprta, nastajajo zastoji

zastoj na primorski avtocesti med Postojno in Razdrtim
1/2
Promet.si Zastoj na primorski avtocesti.
Na primorski avtocesti je med Razdrtim in Postojno prišlo do prometne nesreče. Avtocesta je zaprta v smeri Ljubljane, nastajajo zastoji.

Do nesreče je po podatkih Prometno informacijskega centra prišlo med Razdrtim in Postojno pred počivališčem Studenec v smeri proti Ljubljani.

Po prvih podatkih je tovornemu vozilu, ki ga je 62-letnik vozil v smeri Kopra, počila pnevmatika. Vozilo je posledično obrnilo, zapeljalo v odbojno ograjo in jo prebilo. Na drugi strani odbojne ograje je vozilo trčilo v tovorno vozilo 35-letnega državljana Poljske, v istem trenutku pa je po prehitevalnem pasu peljal voznik osebnega vozila. Predmet iz prometne nesreče je priletel v njegovo vozilo in poškodoval sopotnico, so sporočili iz Policijske uprave Koper.

Dodali so, da ogled še poteka, avtocesta v smeri Ljubljane je zaprta za ves promet, proti Kopru pa promet poteka počasi.

Prometno-informacijski center opozarja, da v obe smeri nastaja zastoj. Obvoz proti Ljubljani je za vsa vozila po vzporedni regionalni cesti. Zastoji so tudi na regionalni cesti.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.