Babjemu poletju šteti dnevi!

Foto: Profimedia
Prijetni sončni jesenski dnevi nas ne bodo razvajali več dolgo, napovedujejo vremenoslovci.
Oglej si celoten članek

Po sončni nedelji nas čaka ravno tako sončen ponedeljek. "Jutri bo jasno. Zjutraj in dopoldne se bo po nižinah zadrževala megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 4 do 11, najvišje dnevne od 19 do 24 stopinj Celzija," napovedujejo vremenoslovci na Arsu.

V torek in sredo se bo nadaljevalo večinoma sončno vreme z jutranjo in dopoldansko meglo. V sredo popoldne bo začel pihati jugozahodni veter. V četrtek bo oblačnost od zahoda naraščala, pihal bo jugozahodni veter.

5- do 10-dnevna napoved

Vremenoslovci na Arsu za dneve od 19. do 24. oktobra napovedujejo, da bo anticiklon nad južno Evropo in Sredozemljem oslabel. Vremenske motnje iznad Atlantika bodo občasno dosegle tudi območje Alp in severnega Sredozemlja.

"V četrtek se bo od zahoda oblačnost povečala, a bo dan še povečini brez padavin. V petek in soboto bo pretežno oblačno, predvsem v zahodni in osrednji Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter. V nedeljo se bo dež predvidoma okrepil in zajel vso Slovenijo," v napovedi za prihodnji konec tedna navajajo vremenoslovci.

V ponedeljek in torek bo v skladu z napovedjo deloma jasno in nekoliko hladneje.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:09 16. Oktober 2017.

    Babje poletje dolgo en teden... hmm... wtf?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.