Za to nesrečo ni bil kriv voznik, ali pač?

Foto: Sobotainfo.com
Foto: Sobotainfo.com
Nastalo je za deset tisoč evrov škode.
Oglej si celoten članek

Včeraj ob 7.05. se je na relaciji Veščica - Vanča vas zgodila prometna nesreča, v kateri se je tovorno vozilo prevrnilo v jarek.

Policisti PU Murska Sobota so na ogledu kraja dogodka ugotovili, da se je na delu vozišča, kjer je zaradi cestnih del to zoženo, pod težo tovornega vozila vdrla bankina.

Tovorno vozilo se je prevrnilo na bok v obcestni jarek. Voznik se je v dogodku lahko telesno poškodoval, nastalo pa je za 10.000 evrov škode.

Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali kraj dogodka, preprečili iztekanje tekočin in oskrbeli poškodovano osebo do prihoda reševalcev. Poškodovano osebo je ekipa nujne medicinske pomoči Murska Sobota prepeljala v bolnišnico.

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:20 12. November 2021.

    ni bil kriv voznik , ali pač ? ja, človek mora priti iz točke A v točko B, na tak …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.