Slovenija
2680 ogledov

Za to nesrečo ni bil kriv voznik, ali pač?

Sobotainfo.com
Nastalo je za deset tisoč evrov škode.

Včeraj ob 7.05. se je na relaciji Veščica - Vanča vas zgodila prometna nesreča, v kateri se je tovorno vozilo prevrnilo v jarek.

Policisti PU Murska Sobota so na ogledu kraja dogodka ugotovili, da se je na delu vozišča, kjer je zaradi cestnih del to zoženo, pod težo tovornega vozila vdrla bankina.

Tovorno vozilo se je prevrnilo na bok v obcestni jarek. Voznik se je v dogodku lahko telesno poškodoval, nastalo pa je za 10.000 evrov škode.

Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali kraj dogodka, preprečili iztekanje tekočin in oskrbeli poškodovano osebo do prihoda reševalcev. Poškodovano osebo je ekipa nujne medicinske pomoči Murska Sobota prepeljala v bolnišnico.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 10:20 12.november 2021.

    ni bil kriv voznik , ali pač ? ja, človek mora priti iz točke A v točko B, na tak ali drugačen način. dons mu zelo pri tem pomaga "neuporabna" navigacija. kajti še vedno se ne upošteva raznih omejitev, kot ...prikaži večot je osna obremenitev, omejitve širine ali višine. voznik pa; navigacija je sveta in merodajna, znaki so pa cestni okras. 2. državna cesta po rekonstrukciji. nova površina dana na staro, cestišče se zoži za 10 do 20 cm in rezultat, srečanje 2 tovarnjov: oba vozita po bankini.