Barka II naprodaj

Foto: Žurnal24 Luka Koper prodaja neizgrajeno upravno stavbo (z gradbenim dovoljenjem) pri vhod
Luka Koper. Časarjev neizgrajeni objekt, namenjen upravi Luke, je naprodaj.
Oglej si celoten članek

Koper. Luka Koper namerava prodati nedokončan poslovni objekt Barka II, ki je bil sprva zamišljen kot nova upravna stavba Luke Koper. Včeraj so objavili poziv za oddajo ponudb za nakup 7.920 kvadratnih metrov velikega objekta, kjer je do zdaj zgrajena le nosilna konstrukcija garaže. Kot pojasnjujejo v Luki Koper, je zbiranje ponudb neobvezujoče, nepremičnino pa bodo prodali najugodnejšemu ponudniku, če bodo cena in pogoji ustrezali njihovim pričakovanjem. Predkupno pravico ima Mestna občina Koper, ki pa se bo o tem odločila, ko bo urejen postopek za uveljavitev te pravice.

Časarjev projekt
Prejšnja uprava Luke pod vodstvom Roberta Časarja je želela zgraditi sodobnejšo upravno stavbo, staro pa dati v najem. “Objekt so zgradili do prve faze, nato pa se je ustavilo, saj se je zamenjalo vodstvo Luke Koper in novo tega projekta ni potrdilo. Zdaj se je nova uprava – po mojem mnenju pravilno – odločila, da nepremičnino odproda,” komentira Olga Franca, nekdanja nadzornica Luke Koper. Načrtovana vrednost investicije v novo upravno stavbo je bila približno 12 milijonov evrov, stavba pa bi imela pritličje, osem nadstropij in tehnično etažo ter dve kleti s 180 parkirnimi prostori.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.