Bavčar bo tožil Jankovića

Foto: Žurnal24 Igor Bavčar postopke proti njemu označuje kot politično gonjo. (Foto: BOBO)
Nekdanji šef Istrabenza bo zaradi lažnih obtožb Zorana in Damijana Jankovića zadoščenje iskal na sodišču.
Oglej si celoten članek

"Ne spuščam se v očitke Bošku Šrotu v zvezi z lastninjenjem Pivovarne Laško, ki jih ne poznam in me ne zadevajo, toda naj rečem, da menedžerskega prevzema Istrabenza nisem nikoli začel, kaj šele izpeljal," je zapisal Bavčar, ki zavrača vse obtožbe ljubljanskega župana in njegovega sina.

Zatrjuje, da je vedno posloval preko enega samega tekočega računa in zato tudi ni nobenih finančnih poslov prikrival ali jih lažno prikazoval in tudi ne protizakonito pridobil nobenih premoženjskih koristi. Navedbe policije, da je povzročil večdesetmilijonsko škodo, pa označuje kot zavajanje javnosti.

Nič se ne dogaja s Kresalovo in Jankovićem
Po Bavčarjevih besedah je zanimivo, da policiji tega ni težko večkrat ponavljati, niti enkrat pa recimo ne pove, kaj je s preiskavami na podlagi ovadb zoper ministrico za notranje zadeve Katarino Kresal in ljubljanskega župana Jankovića.

"Zdi se, da je zadrega aktualne politike glede mnogih vprašanj, kot je recimo referendum o arbitražnem sporazumu, zelo velika in je zato priročno ponavljati že večkrat objavljene lažne obtožbe," je zapisal Bavčar in napovedal tožbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.