Bavčar: To mi je rekel Janša, ko sem šel v zapor

Foto: Saša Despot Igor Bavčar Foto: Saša Despot Igor Bavčar Foto: Saša Despot Igor Bavčar
Igor Bavčar razkril, kaj mu je, ko je odhajal v zapor, rekel Janša.
Oglej si celoten članek

"Ko sem odhajal v zapor, mi je Janez Janša rekel, da se je on v zaporu naspal in da je prebral knjige, ki jih najbrž ne bi nikoli. Človek se v zaporu umiri. Veliko berem, razmišljam in pišem o Sloveniji, svetu, zgodovini in svoji kazenski zadevi. Prizadevam si, da dokažem svojo nedolžnost," je v pogovoru za Dnevnikov Objektiv, ki izide jutri, dejal Igor Bavčar.

Bavčar na Dobu prestaja petletno zaporno kazen, a se se z ustavno pritožbo bori, da bi dokazal svojo nedolžnost.

"Meni so napačno sodili in me napačno obsodili. … Meni sodi ulica, ulico sta poslušala Cerar in Klemenčič, ko sta govorila o sojenju meni, saj sta ulico pač potrebovala, da bi ostala na položajih, in to je eden od pomembnih razlogov, da jaz sedim," je prepričan Bavčar. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 40

  • 09:31 19. Oktober 2019.

    Predlagam izmenjavo zapornikov med EU članicami .... Turčijo , Romunijo,Bolgarijo .

  • 07:22 19. Oktober 2019.

    baraba goljufiva!!! Zapori za takšne iztrebke bi morali biti takšni, da bi iztrebki doblili le kruh in vodo 1x dnevno, …

  • ode
    06:29 19. Oktober 2019.

    Kako hudoben in nesramen je tale zapor na Dobu. Same nedolžne drži zaprte tam doli, medtem ko se krivi svobodno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.