Bazen kot protiutež komerciali

Foto: Iztok Golob
Foto: Iztok Golob
Grosovi obnavljajo in oživljajo stari zimski bazen na Majdičevem logu.
Oglej si celoten članek

Odprtje. Nekdanji zimski bazen bo od 8. septembra spet prizorišče dogodkov. Objekt je, potem ko ga je zapustilo AKD Izbruh, nekaj časa sameval, zdaj pa so ga obnovili.

Novo društvo Bazen Kranj

Novo društvo Bazen Kranj vodi Jaka Vukovič, ki je bil zadnji dve leti na čelu Tedna mladih, zato je kategorično zanikal govorice, da bazen oživlja Klub študentov Kranj. V objektu napoveduje široko paleto dejavnosti, koncerte, predstave, pa tudi izobraževanja in glasbeno šolo.

Brezplačen najem

“Naša želja je na vsakih 14 dni pripraviti vsaj en dogodek,” je dejal Vukovič in dodal, da želijo pritegniti čim več skupin in organizacij, zato bodo organizatorjem ponudili brezplačen najem. Sicer pa je opozoril, da bo društvo koordinator dejavnosti, nosilec obnove in oživljanja pa podjetje 
Pribina.

“Bazen smo zasnovali kot protiutež komercialnim prizoriščem,” je povedal direktor podjetja Pribina Kocelj Gros, sicer sin Vitomirja Grosa, skrbnika vrnjenega premoženja pokojnima denacionalizacijskima upravičencema Demetru in Marici Majdič. Ker je dedičev več, je njegovo podjetje Pribina z očetom sklenilo najemno pogodbo, finančne plati pa ni želel razkriti.

Elektronski 8. september

“To je najboljši prostor. Vedno so bili tam najboljši dogodki,” je pojasnil Andrej Eržen iz ekipe Vibe Department, ki bo prihodnjo soboto tam organizirala večer elektronske glasbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.