"Bega naročnikov ne pričakujemo"

Foto: Žurnal24 Prenovljena ponudba, tako pravijo na Mobitelu, je še bolj prilagojena dejanskim
Mobitel. Novi paketi, nove cene. Pa ne nižje.
Oglej si celoten članek

“Prenova ponudbe ni namenjena generiranju dodatnega zaslužka in je nekaj običajnega v panogi, kjer se tehnologija, storitve in uporabniške navade hitro spreminjajo.” Tako so za 1. avgust napovedane spremembe in podražitve naročniških paketov komentirali na Mobitelu.

Drugi operaterji podražitev za zdaj ne napovedujejo. Pri Simobilu so zapisali, da bo “poletje v znamenju razprodaj in dodatnih ugodnosti, ne pa podražitev”. Da cen ne bodo višali, pa so zapisali tudi pri operaterjih T-2 in Tušmobil.

Kljub podražitvam pa pri največjem slovenskem operaterju ne pričakujejo bega naročnikov. A komentatorji članka na spletni strani zurnal24.si, kjer smo podrobno predstavili napovedani Mobitelov cenik, so bili do podražitev kritični. Sploh pa se ne strinjajo z izjavo, da je prenovljena ponudba še bolj prilagojena dejanskim uporabniškim navadam in trendom.

Sicer pa spremembe cenika naročnikom na paket itak džabest prinašajo za štiri evre dražjo naročnino in desetkrat manj prenosa podatkov, obstoječi paketi Povezani se bodo nadomestili z novimi, znižali pa se bodo tudi popusti za storitev Moje tri številke. V novih paketih Povezani pa v naslednji mesec ne bo več mogoče prenesti neporabljenih zakupljenih količin. Novi cenik je v celoti objavljen na www.mobitel.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.