Slovenija
0 ogledov

"Bega naročnikov ne pričakujemo"

Prenovljena ponudba, tako pravijo na Mobitelu, je še bolj prilagojena dejanskim Žurnal24 main
Mobitel. Novi paketi, nove cene. Pa ne nižje.

“Prenova ponudbe ni namenjena generiranju dodatnega zaslužka in je nekaj običajnega v panogi, kjer se tehnologija, storitve in uporabniške navade hitro spreminjajo.” Tako so za 1. avgust napovedane spremembe in podražitve naročniških paketov komentirali na Mobitelu.

Drugi operaterji podražitev za zdaj ne napovedujejo. Pri Simobilu so zapisali, da bo “poletje v znamenju razprodaj in dodatnih ugodnosti, ne pa podražitev”. Da cen ne bodo višali, pa so zapisali tudi pri operaterjih T-2 in Tušmobil.

Kljub podražitvam pa pri največjem slovenskem operaterju ne pričakujejo bega naročnikov. A komentatorji članka na spletni strani zurnal24.si, kjer smo podrobno predstavili napovedani Mobitelov cenik, so bili do podražitev kritični. Sploh pa se ne strinjajo z izjavo, da je prenovljena ponudba še bolj prilagojena dejanskim uporabniškim navadam in trendom.

Sicer pa spremembe cenika naročnikom na paket itak džabest prinašajo za štiri evre dražjo naročnino in desetkrat manj prenosa podatkov, obstoječi paketi Povezani se bodo nadomestili z novimi, znižali pa se bodo tudi popusti za storitev Moje tri številke. V novih paketih Povezani pa v naslednji mesec ne bo več mogoče prenesti neporabljenih zakupljenih količin. Novi cenik je v celoti objavljen na www.mobitel.si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.