Bežal, dokler mu ni odpadla pnevmatika in še potem

Foto: PU Novo mesto Avtomobil brez pnevmatike
Videli so ga, kako s parkiranega avtomobila krade registrsko tablico.
Oglej si celoten članek

"Nekaj po 14. uri so bili policisti obveščeni, da naj bi na Drnovem neznanec s parkiranega vozila ukradel registrsko tablico, jo namestil na svoje vozilo in se odpeljal," so sporočili z novomeške policijske uprave.

Policisti so v Leskovcu izsledili avtomobil fiat marea in ga ustavljali s svetlobnimi in zvočnimi signali, a voznik znakov policistov ni upošteval. S pospešeno hitrostjo je nadaljeval z vožnjo, ko je z vozila odpadla prednja pnevmatika, je ustavil in poskušal peš pobegniti.

Policisti Policijske postaje Krško so ga prijeli in ga obvladali. Ugotovili so, da je 32-letni Ljubljančan brez vozniškega dovoljenjaukradel registrsko tablico in jo namestil na svoje vozilo, v avtomobilu pa so našli tudi več artiklov, ki jih je ukradel v prodajalni v Brežicah.

Ukradene tablice in ukradene artikle v vrednosti nekaj manj kot 400 evrov so vrnili oškodovancem. 32-letnemu kršitelju pa so zasegli avtomobil, čaka ga ovadba.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.