Slovenija
1073 ogledov

Bežal, dokler mu ni odpadla pnevmatika in še potem

Avtomobil brez pnevmatike PU Novo mesto
Videli so ga, kako s parkiranega avtomobila krade registrsko tablico.

"Nekaj po 14. uri so bili policisti obveščeni, da naj bi na Drnovem neznanec s parkiranega vozila ukradel registrsko tablico, jo namestil na svoje vozilo in se odpeljal," so sporočili z novomeške policijske uprave.

Policisti so v Leskovcu izsledili avtomobil fiat marea in ga ustavljali s svetlobnimi in zvočnimi signali, a voznik znakov policistov ni upošteval. S pospešeno hitrostjo je nadaljeval z vožnjo, ko je z vozila odpadla prednja pnevmatika, je ustavil in poskušal peš pobegniti.

Policisti Policijske postaje Krško so ga prijeli in ga obvladali. Ugotovili so, da je 32-letni Ljubljančan brez vozniškega dovoljenjaukradel registrsko tablico in jo namestil na svoje vozilo, v avtomobilu pa so našli tudi več artiklov, ki jih je ukradel v prodajalni v Brežicah.

Ukradene tablice in ukradene artikle v vrednosti nekaj manj kot 400 evrov so vrnili oškodovancem. 32-letnemu kršitelju pa so zasegli avtomobil, čaka ga ovadba.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.