Bežal pred policisti in se poškodoval

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Motorist se ni odzval na ustavljanje policistov in se podal v beg, ki pa se zanj ni dobro končal.
Oglej si celoten članek

Policisti so nekaj pred drugo uro zjutraj pri Izoli pričeli pravilno ustavljati motorista. Ta se na večkratno ustavljanje ni odzval, ampak podal v beg. Med bežanjem proti Kopru je storil več prekrškov. Akcija se je končala v križišču Krožne ceste in Dolge rebri, kjer je motorist padel. Poškodovanega so odpeljali v izolsko bolnišnico. 

48-letnega kršitelja čaka obdolžilni predlog zaradi več kršitev, in sicer zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja, vožnje pod vplivom alkohola, vožnje po napačnem smernem vozišču, neupoštevanja rdeče luči na semaforju, neupoštevanja predpisane prometne signalizacije, nenakazovanja smeri vožnje in ker ni ustavil, ko je bil k temu pozvan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.