Bežal pred policisti, za volan nato posadil 15-letnega sina

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Policisti iz Dolenjskih Toplic so včeraj popoldne s sirenami sledili Cliu, ki ni hotel ustaviti. Ko so ga dohiteli, so imeli kaj napisati v zapisnik.
Oglej si celoten članek

Policisti iz Dolenjskih Toplic so popoldne opazili osebni avtomobil Renault Clio, ki je imel spredaj in zadaj nameščeni različni tablici, ukradeni teden dni nazaj v Novem mestu. Voznik najprej ni hotel ustaviti in ni upošteval modre luči in sirene, z vožnjo je nadaljeval.

Policisti so ga vendarle ustavili v Starih Žagah in ugotovili, da za volanom ne sedi več 47-letni voznik, ki so ga opazili prej, pač pa njegov 15-letni sin, v vozilu pa je bilo skupaj osem oseb, najmlajši je imel tri leta.

Policisti so zasegli ukradeni tablici, prav tako osebni avtomobil. Za 47-letnika bodo napisali kazensko ovadbo zaradi tatvine tablic, oba pa bosta povabljena na zaslišanje, zaradi več prekrškov s področja prometne varnosti: neupoštevanja ukazov in znakov policistov, vožnja brez vozniškega dovoljenja, vožnja neregistriranega vozila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:06 29. Avgust 2015.

    Je to veliko , če si kot Slovenec želim in hočem v svoji domovini iste pravice k Cigani ! JVPM …

  • 18:27 27. Avgust 2015.

    Če bi se to zgodilo lojalnemu državljanu Slovenije,bi spodaj pisalo so ga oglobili za toliko in toliko,za vsak prekršek posebaj,dotični …

  • 16:46 27. Avgust 2015.

    to šo naši......iz žabjaka

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.