Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Bežal pred policisti, za volan nato posadil 15-letnega sina

Stop Žurnal24 main
Policisti iz Dolenjskih Toplic so včeraj popoldne s sirenami sledili Cliu, ki ni hotel ustaviti. Ko so ga dohiteli, so imeli kaj napisati v zapisnik.

Policisti iz Dolenjskih Toplic so popoldne opazili osebni avtomobil Renault Clio, ki je imel spredaj in zadaj nameščeni različni tablici, ukradeni teden dni nazaj v Novem mestu. Voznik najprej ni hotel ustaviti in ni upošteval modre luči in sirene, z vožnjo je nadaljeval.

Policisti so ga vendarle ustavili v Starih Žagah in ugotovili, da za volanom ne sedi več 47-letni voznik, ki so ga opazili prej, pač pa njegov 15-letni sin, v vozilu pa je bilo skupaj osem oseb, najmlajši je imel tri leta.

Policisti so zasegli ukradeni tablici, prav tako osebni avtomobil. Za 47-letnika bodo napisali kazensko ovadbo zaradi tatvine tablic, oba pa bosta povabljena na zaslišanje, zaradi več prekrškov s področja prometne varnosti: neupoštevanja ukazov in znakov policistov, vožnja brez vozniškega dovoljenja, vožnja neregistriranega vozila.

Komentarjev 5
  • Žurnalček 10:06 29.avgust 2015.

    Je to veliko , če si kot Slovenec želim in hočem v svoji domovini iste pravice k Cigani ! JVPM politiki , a res preveč želim ?

  • Pepi 18:27 27.avgust 2015.

    Če bi se to zgodilo lojalnemu državljanu Slovenije,bi spodaj pisalo so ga oglobili za toliko in toliko,za vsak prekršek posebaj,dotični pa bojo VABLJENI a zaslišanje ??????

  • patron 16:46 27.avgust 2015.

    to šo naši......iz žabjaka