"Bi radi, da spim z vami?"

Tožba zaradi uporabe garsonjere. Uporabljal, kar ne bi smel?
Oglej si celoten članek

Koper. "Večkrat sem bil s Hrvatičem v tem stanovanju. V njem je hranil tudi gume svojega srebrnega mercedesa CL, pred tem pa tudi od črnega," je zatrdil Danijel Cibarić, nekdanji varnostnik podjetnika Rajka Hrvatiča, pred sodnico koprskega okrožnega sodišča Petro Leskovic Potočnik. Ona bo odločila glede obnove postopka zaradi domnevno sporne uporabe garsonjere v hiši na Sončni poti v Portorožu.

Na sodišču nista prvič

Od Hrvatiča zahtevata zanjo 40 tisoč evrov uporabnine njegova nekdanja soseda Janja in Marino Poropat. Ta je sicer javnosti znan kot tisti portoroški obrtnik, ki si že več kot desetletje prizadeva dokazati, da ga je združba kriminalcev sredi julija 1999 poskušala umoriti po naročilu njegovega tedanjega soseda Hrvatiča, ki je stanoval v isti hiši. Lani je glede tega primera ljubljansko okrožno sodišče odločilo, da mora Poropatu država plačati deset tisoč evrov z zamudnimi obrestmi od januarja 2008. Sodišče je namreč presodilo, da organi pregona na Obali niso storili dovolj, da bi raziskali primer. Poropata so napadli na dvorišču njegove hiše, na odlagališču gradbenih odpadkov v Strunjanu pa ga je nato nezavestnega našel mimoidoči.

Med petkovim narokom je sodnica Hrvatiča večkrat opozorila, da ni dobil besede, njegovo odvetnico Ma
gdo Mlač pa, da ji zaradi njenih vprašanj priči grozi prijava odvetniški zbornici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.