Bičkovci se bodo poslovili po taborniško

Foto: Društvo tabornikov Rod Bičkova skala Klara na praznovanju 60 obletnice društva Foto: Društvo tabornikov Rod Bičkova skala Mia v kanuju na taboru v Mirtovičih Foto: Društvo tabornikov Rod Bičkova skala Mia in Klara
Svojci in prijatelji se bodo od Klare in Mie, ki sta umrli v tragični prometni nesreči, poslovili v petek. Taborniki ju bodo na zadnji poti pospremili na taborniški način.
Oglej si celoten članek

Svojci in prijatelji Klare Casagrande in Mie Straus, ki sta umrli v hudi prometni nesreči na Slovenčevi ulici v Ljubljani, se bodo od deklet poslovili v petek popoldan na Plečnikovih Žalah v Ljubljani.

"Vse, kar lahko ta trenutek povem, je, da bomo taborniki prisotni, da bomo v tradicionalnih krojih in ruticah ter da se bomo poslovili na taborniški način," je povedal predstavnik društva tabornikov Rod Bičkova skala. Kot je pojasnil, se glede pogreba trenutno dogovarjajo in usklajujejo z obema družinama, s katerima so v stalnih stikih od tragičnega dogodka.

Na FB strani omenjenega društva, katerega aktivni članici sta bili Klara in Mija, so ob njuni smrti zapisali: "Samo sekunda je potrebna, da se svet obrne na glavo. Klara in Mia vedno bosta v naših srcih."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 09:03 9. Maj 2013.

    Sramota, da ste eni sposobni v vsako tragedijo vplest Janeza Janšo... to je že blaznost, ne samo sprani možgani.

  • 08:34 9. Maj 2013.

    Tragično in še enkrat tragično...Ljudje božji, glejte levo in desno in spustite norce mimo. nihče vas ne more obvarovat z …

  • 08:24 9. Maj 2013.

    PROBLEM JE V GLAVAH LJUDI!!!!<br />Še take kazni ne bodo preprečile pijanim bedakom, da ne bi sedli za volan!!!<br />Žalostno!!!! …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.