Slovenija
631 ogledov

Bičkovci se bodo poslovili po taborniško

Klara in Mia
1/3
Društvo tabornikov Rod Bičkova skala
Svojci in prijatelji se bodo od Klare in Mie, ki sta umrli v tragični prometni nesreči, poslovili v petek. Taborniki ju bodo na zadnji poti pospremili na taborniški način.

Svojci in prijatelji Klare Casagrande in Mie Straus, ki sta umrli v hudi prometni nesreči na Slovenčevi ulici v Ljubljani, se bodo od deklet poslovili v petek popoldan na Plečnikovih Žalah v Ljubljani.

"Vse, kar lahko ta trenutek povem, je, da bomo taborniki prisotni, da bomo v tradicionalnih krojih in ruticah ter da se bomo poslovili na taborniški način," je povedal predstavnik društva tabornikov Rod Bičkova skala. Kot je pojasnil, se glede pogreba trenutno dogovarjajo in usklajujejo z obema družinama, s katerima so v stalnih stikih od tragičnega dogodka.

Na FB strani omenjenega društva, katerega aktivni članici sta bili Klara in Mija, so ob njuni smrti zapisali: "Samo sekunda je potrebna, da se svet obrne na glavo. Klara in Mia vedno bosta v naših srcih."

Komentarjev 11
  • sweetdogs 09:03 09.maj 2013.

    Sramota, da ste eni sposobni v vsako tragedijo vplest Janeza Janšo... to je že blaznost, ne samo sprani možgani.

  • devote 08:34 09.maj 2013.

    Tragično in še enkrat tragično...Ljudje božji, glejte levo in desno in spustite norce mimo. nihče vas ne more obvarovat z nobenim zakonom, če se ne boste obvarovali sami.

  • nejky 08:24 09.maj 2013.

    PROBLEM JE V GLAVAH LJUDI!!!!Še take kazni ne bodo preprečile pijanim bedakom, da ne bi sedli za volan!!!Žalostno!!!! Tako, da jst mislim, da lahko še tako poostrijo zakone, ne bojo spremenili miselnosti takih norcev!!!! Niso pa zdej politiki ...prikaži več krivi, da je on pijan vozil, ker takih nič ne ustavi......