Bivši merkurjevec “rihta službe”

Foto: Žurnal24 Slovenijales menda postaja zatočišče merkurjevcev. (Foto: BOBO)
Slovenijales. Direktor Čelesnik v novi službi zaposluje stare sodelavce iz Merkurja.
Oglej si celoten članek
Na zavod pa ni treba iti njegovim (Čelesnikovim, op. p.) oprodam in prijateljem iz Merkurja, saj jim je našel novo zaposlitev v Slovenijalesu.
Citat iz anonimnega pisma

Kadrovanje. Nekdanji drugi človek Merkurja in zdajšnji generalni direktor Slovenijalesa Goran Čelesnik svojim nekdanjim sodelavcem iz Merkurja “rihta službe” v Slovenijalesu. Tega ga v anonimnem pismu, ki smo ga prejeli v redakcijo, obtožujejo delavci, anonimko pa nam je potrdilo več zaposlenih. Do danes naj bi Čelesnik v podjetje pripeljal že vsaj tri merkurjevce: direktorja Slovenijalesa Trgovine Ludvika Sajeta, informatičarko in vodjo prodaje. Ta je službo po navedbah zaposlenega dobil pred nekaj dnevi.

Na vprašanja o kadrovskih potezah Čelesnika so iz Slovenijalesa odgovorili le: “Posameznih kadrovskih odločitev ne komentiramo.” Dodali so, da so “zaposleni na zboru delavcev izrazili podporo generalnemu direktorju in ga podprli v vseh njegovih korakih”. A delavci v anonimnem pismu izražajo nestrinjanje prav s kadrovanjem Čelesnika in želijo anonimnost, ker jih je strah za službe: “Ne ve se, kje se bodo kadrovske menjave končale. Kot kaže, so zdaj za zamenjavo na vrsti še vodje enot,” pravi eden od delavcev.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.