Slovenija
194 ogledov

Bivši merkurjevec “rihta službe”

Slovenijales menda postaja zatočišče merkurjevcev. (Foto: BOBO) Žurnal24 main
Slovenijales. Direktor Čelesnik v novi službi zaposluje stare sodelavce iz Merkurja.
Na zavod pa ni treba iti njegovim (Čelesnikovim, op. p.) oprodam in prijateljem iz Merkurja, saj jim je našel novo zaposlitev v Slovenijalesu.
Citat iz anonimnega pisma

Kadrovanje. Nekdanji drugi človek Merkurja in zdajšnji generalni direktor Slovenijalesa Goran Čelesnik svojim nekdanjim sodelavcem iz Merkurja “rihta službe” v Slovenijalesu. Tega ga v anonimnem pismu, ki smo ga prejeli v redakcijo, obtožujejo delavci, anonimko pa nam je potrdilo več zaposlenih. Do danes naj bi Čelesnik v podjetje pripeljal že vsaj tri merkurjevce: direktorja Slovenijalesa Trgovine Ludvika Sajeta, informatičarko in vodjo prodaje. Ta je službo po navedbah zaposlenega dobil pred nekaj dnevi.

Na vprašanja o kadrovskih potezah Čelesnika so iz Slovenijalesa odgovorili le: “Posameznih kadrovskih odločitev ne komentiramo.” Dodali so, da so “zaposleni na zboru delavcev izrazili podporo generalnemu direktorju in ga podprli v vseh njegovih korakih”. A delavci v anonimnem pismu izražajo nestrinjanje prav s kadrovanjem Čelesnika in želijo anonimnost, ker jih je strah za službe: “Ne ve se, kje se bodo kadrovske menjave končale. Kot kaže, so zdaj za zamenjavo na vrsti še vodje enot,” pravi eden od delavcev.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.