Bivši partnerki grozil, da jo bo ubil

Foto: Žurnal24 (Foto: Barbara Milavec)
V Trebnjem so imeli policisti konec tedna opravka z nasiljem v družini. Opit moški je pretepel svojo nekdanjo partnerko in ji grozil z ubojem.
Oglej si celoten članek

Trebanjske policiste je v soboto zvečer na pomoč poklicala žrtev nasilja v družini. Ugotovili so, da je opit 48-letni nasilnež pretepel svojo nekdanjo partnerko, jo zmerjal, ji grozil z ubojem ter jo podil iz hiše.

Nasilnežu so izrekli ukrep prepovedi približevanja ter obvestili pristojne institucije in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa. Osumljenca bodo ovadili na pristojno tožilstvo.

15-letnik se ni umiril
Črnomeljski policisti pa so včeraj posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru v lokalu v okolici Črnomlja. Ko so ugotavljali identiteto dveh mladoletnikov, se je 15-letni kršitelj nedostojno vedel do policistov, vpil in jim skušal fizično preprečiti nadaljevanje postopka. Ker se kljub ukazom ni pomiril, so uporabili prisilna sredstva in ga odpeljali v prostore za pridržanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.