Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Bivši partnerki grozil, da jo bo ubil

(Foto: Barbara Milavec) Žurnal24 main
V Trebnjem so imeli policisti konec tedna opravka z nasiljem v družini. Opit moški je pretepel svojo nekdanjo partnerko in ji grozil z ubojem.

Trebanjske policiste je v soboto zvečer na pomoč poklicala žrtev nasilja v družini. Ugotovili so, da je opit 48-letni nasilnež pretepel svojo nekdanjo partnerko, jo zmerjal, ji grozil z ubojem ter jo podil iz hiše.

Nasilnežu so izrekli ukrep prepovedi približevanja ter obvestili pristojne institucije in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa. Osumljenca bodo ovadili na pristojno tožilstvo.

15-letnik se ni umiril
Črnomeljski policisti pa so včeraj posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru v lokalu v okolici Črnomlja. Ko so ugotavljali identiteto dveh mladoletnikov, se je 15-letni kršitelj nedostojno vedel do policistov, vpil in jim skušal fizično preprečiti nadaljevanje postopka. Ker se kljub ukazom ni pomiril, so uporabili prisilna sredstva in ga odpeljali v prostore za pridržanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.