Blejca zamenjal Mes

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nadzorni svet Slovenskih železnic je na današnji seji zamenjal generalnega direktorja Igorja Blejca, in sicer s članom uprave Dušanom Mesom.
Oglej si celoten članek

Na dnevnem redu seje nadzornikov železnic je bila uradno zgolj obravnava predlogov poslovnih načrtov. Vendar so nadzorniki sejo, ki se je začela ob 8.30, začeli prav z Blejčevim odpoklicem in imenovanjem zdajšnjega člana uprave Dušana Mesa na čelo železnic.

Že pred sejo o zamenjavi

Še pred sejo naj bi bila zamenjavi Blejca naklonjena večina nadzornikov, Berdajs o stališču drugih članov nadzornega sveta ne želi ugibati. "Kar se mene tiče, je razlog za zamenjavo v njegovi nesposobnosti. Za ostale člane nadzornega sveta ne bi govoril, mislim pa, da je situacija takšna, da bo to slej kot prej, če že ni, postalo jasno tudi drugim," je v sredo za STA poudaril Berdajs in dodal, da bi Mesa, če bi bil predlog o njegovem imenovanju na čelo železnic podan, podprl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:50 22. Marec 2012.

    Kdaj bo nekomu v tej državi enkrat jasno,da so SŽ v takem dreku izključno zarad sindikatov in SDS-ovih nesposobnežev,ki samo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.