Bo tudi letošnji tolkel rekorde?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Prijave za sodeovanje na sprevodu Istrskega karnevala zbirajo do 6. februarja.
Oglej si celoten članek

V Kopru, Izoli in Piranu bodo znova skupaj pripravili vrsto pustnih dogodkov, ki se bodo začeli 17. februarja, trajali pa bodo do 21. februarja. Podrobnosti o prireditvah je mogoče najti na spletni strani Istrski-karneval.si, na kateri med drugim napovedujejo otroške pustne ustvarjalnice in poslikavo obrazov.

Foto: Žurnal24 Povorka v Kopru leta 2011 Še je čas za prijavo

Organizatorji opozarjajo, da se je za sodelovanje v pustnem sprevodu mogoče prijaviti do 6. februarja. Več informacij o pravilniku sodelovanja, nagradah in programu 4. Istrskega karnevala pa je mogoče najti na njihovi spletni strani.

Lanski Istrski karneval je potolkel vse rekorde, ulice in trge primorskih mest je namreč ob pustnem koncu tedna preplavilo res veliko obiskovalcev. Na največji karnevalski paradi v teh krajih (potekala je tako v Kopru kot v Portorožu) se je zbralo skupaj 31 različnih pustnih skupin in vozov, za karnevalske nagrade pa se je potegovalo skoraj tisoč mask.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.