Slovenija
34 ogledov

Bo tudi letošnji tolkel rekorde?

Povorka v Kopru leta 2011 Žurnal24 main
Prijave za sodeovanje na sprevodu Istrskega karnevala zbirajo do 6. februarja.

V Kopru, Izoli in Piranu bodo znova skupaj pripravili vrsto pustnih dogodkov, ki se bodo začeli 17. februarja, trajali pa bodo do 21. februarja. Podrobnosti o prireditvah je mogoče najti na spletni strani Istrski-karneval.si, na kateri med drugim napovedujejo otroške pustne ustvarjalnice in poslikavo obrazov.

Povorka v Kopru leta 2011 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Še je čas za prijavo

Organizatorji opozarjajo, da se je za sodelovanje v pustnem sprevodu mogoče prijaviti do 6. februarja. Več informacij o pravilniku sodelovanja, nagradah in programu 4. Istrskega karnevala pa je mogoče najti na njihovi spletni strani.

Lanski Istrski karneval je potolkel vse rekorde, ulice in trge primorskih mest je namreč ob pustnem koncu tedna preplavilo res veliko obiskovalcev. Na največji karnevalski paradi v teh krajih (potekala je tako v Kopru kot v Portorožu) se je zbralo skupaj 31 različnih pustnih skupin in vozov, za karnevalske nagrade pa se je potegovalo skoraj tisoč mask.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.