Boat Showa ne bo

Foto: Žurnal24 Izolski Boat Show, ki bi moral potekati ta teden, je odpadel. (Foto: Barbara Mil
Sejem. Organizator: Občina ni pravočasno poskrbela za izdajo potrebne dokumentacije.
Oglej si celoten članek

Letošnjo prireditev International Boat Show žal odpovedujemo, ker Občina Izola kljub svojemu pozitivnemu sklepu o letošnji organizaciji prireditve na Lonki žal ni pravočasno poskrbela za izdajo vse potrebne dokumentacije,” je sporočil Rok Hribar iz FMG holdinga, organizatorja letošnjega sejma plovil.

Sejem bi moral potekati od danes do nedelje. Na Občini Izola so nam povedali, da so organizatorju zagotovili vse potrebne pogoje za uspešno izvedbo dogodka. Sklep občine o dovoljenju uporabe javnih površin organizatorju, ki smo ga prejeli v uredništvo, pa je bil izdan šele v petek, le dva dni preden bi organizator začel postavljati razstavišče.

Prestavljen na marec
Spomnimo, izolska marina je kranjskemu podjetju odrekla gostoljubje za izvedbo sejma na lanski lokaciji, zato so se skupaj z izolsko občino in komunalo dogovorili, da bo ta potekala na Lonki. Kot nam je dejal Aleš Bržan, odgovoren za stike z javnostmi organizatorja, se dogovarjajo, da bi sejem prestavili na drugi datum, predvidoma marca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.