Slovenija
116 ogledov

Boat Showa ne bo

Izolski Boat Show, ki bi moral potekati ta teden, je odpadel. (Foto: Barbara Mil Žurnal24 main
Sejem. Organizator: Občina ni pravočasno poskrbela za izdajo potrebne dokumentacije.

Letošnjo prireditev International Boat Show žal odpovedujemo, ker Občina Izola kljub svojemu pozitivnemu sklepu o letošnji organizaciji prireditve na Lonki žal ni pravočasno poskrbela za izdajo vse potrebne dokumentacije,” je sporočil Rok Hribar iz FMG holdinga, organizatorja letošnjega sejma plovil.

Sejem bi moral potekati od danes do nedelje. Na Občini Izola so nam povedali, da so organizatorju zagotovili vse potrebne pogoje za uspešno izvedbo dogodka. Sklep občine o dovoljenju uporabe javnih površin organizatorju, ki smo ga prejeli v uredništvo, pa je bil izdan šele v petek, le dva dni preden bi organizator začel postavljati razstavišče.

Prestavljen na marec
Spomnimo, izolska marina je kranjskemu podjetju odrekla gostoljubje za izvedbo sejma na lanski lokaciji, zato so se skupaj z izolsko občino in komunalo dogovorili, da bo ta potekala na Lonki. Kot nam je dejal Aleš Bržan, odgovoren za stike z javnostmi organizatorja, se dogovarjajo, da bi sejem prestavili na drugi datum, predvidoma marca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.