Bogati zneski za Bavčarja in Šrota

Foto: Žurnal24 31_03_09_bam_istrabenz_bavcar_toplak
Igor Bavčar je v pol leta v Istrabenzu zaslužil skoraj 160 tisoč evrov bruto, njegov kolega Boško Šrot je v Pivovarni Laško leta 2009 zaslužil skoraj 270 tisoč evrov, dobil pa je tudi odpravnino.
Oglej si celoten članek

Da Boško Šrot zapušča mesto prvega pivovarja Laškega, in to brez odpravnine, se je glasilo lansko julijsko sporočilo iz Pivovarne. Kot kaže, pa ni tako.

Glede na letno poročilo Pivovarne Laško je Šrot prejel kar 152 tisoč evrov odpravnine. Lani je tako v celoti od Pivovarne, ki ima milijonske izgube, dobil 268.962 evrov.

Tudi Bavčar zaslužil
Uspešno leto je tudi za Igorjem Bavčarjem. Do maja 2009 je bil predsednik uprave, nato je bil do junija istega leta član uprave in v tem času je zaslužil 157.252 evrov bruto. To pomeni, da je v povprečju na mesec dobil dobrih 26 tisoč evrov od podjetja, ki je ravno v njegovem času tonilo vse globlje v rdeče številke.

Fiksni del njegove plače je sicer v pol leta nanesel dobrih 117 tisoč evrov bruto, a je v tem času dobil tudi različne dodatke, kot so denimo nagrade. Tako je gibljivi del njegovih prejemkov v pol leta dosegel številko 26.904 evre.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.