Bolgar drvel po hitri cesti

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Bolgar po hitri cesti drvel s hitrostjo 175 kilometrov na uro.
Oglej si celoten članek

Včeraj so novogoriški prometni policisti na hitri cesti zaradi prekoračitve hitrosti ustavili 42-letnega bolgarskega voznika osebnega avtomobila.

Po hitri cesti, na kateri je omejitev sto kilometrov na uro, je drvel s hitrostjo 175 kilometrov na uro. Omenjenega voznika so takoj pripeljali na pristojno okrajno sodišče, kjer mu je sodnik za prekrške izrekel globo zaradi kršitev določil zakona o pravilih cestnega prometa, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Če na hitri cesti prekoračimo hitrost za 50 kilometrov na uro, znaša globa 400 evrov in devet kazenskih pik, sledi tudi prepoved vožnje motornega vozila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:50 8. September 2011.

    ja zakaj pa se ji pol reče 'hitra cesta'?????????

  • 12:18 8. September 2011.

    A ni po hitri cesti od 1.7.2011 dalje omejitev 110 km/h? Ali je na tem odseku kaksna tabla, ki omejuje …

  • 10:01 8. September 2011.

    če se postavijo na gorenjsko AC bo vsake nekaj minut padel kakšen mimo njih s tako hitrostjo ali še višjo...Žurnalovci, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.