"Bori se za življenje"

Foto: Žurnal24 26-letnica s Ptuja se še vedno bori za življenje. (Foto: Barbara Bradač)
26-letnica s Ptuja, ki jo je ustrelil njen partner v glavo in prsni koš, se še vedno bori za življenje. Podrobnosti preiskave še niso znane.
Oglej si celoten članek

"Stanje 26-letnice je od včeraj nespremenjeno. Gospa je še vedno v življenjski nevarnosti in se bori za življenje. Kirurgi so jo operirali v predelu glave in prsnega koša," je zatrdila Urška Jodl Skalicky, tiskovna predstavnica UKC Maribor.

Kot smo že poročali, je 26-letnica, zaposlena kot novinarka na ptujski televizijski postaji PeTV, prišla v dvosobno stanovanje, kjer je skupaj s starši živel njen 32-letni partner, da bi odnesla svoje stvari. Prišlo je do hudega prepira, v katerem naj bi 32-letnik žensko dvakrat ustrelil v glavo in enkrat v prsni koš, nato pa sodil še sebi.

26-letnico so odpeljali v Splošno bolnišnico dr. Jožeta Potrča na Ptuju, od koder pa so jo zaradi hudih poškodb prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor, kjer so jo že dvakrat operirali, a je še vedno v kritičnem stanju.

Izjavo Draga Maroha, očeta Draga Maroha, ki naj bi po do zdaj zbranih obvestilih streljal na svojo partnerico, si preberite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.