Slovenija > Črna kronika
31 ogledov

"Bori se za življenje"

26-letnica s Ptuja se še vedno bori za življenje. (Foto: Barbara Bradač) Žurnal24 main
26-letnica s Ptuja, ki jo je ustrelil njen partner v glavo in prsni koš, se še vedno bori za življenje. Podrobnosti preiskave še niso znane.

"Stanje 26-letnice je od včeraj nespremenjeno. Gospa je še vedno v življenjski nevarnosti in se bori za življenje. Kirurgi so jo operirali v predelu glave in prsnega koša," je zatrdila Urška Jodl Skalicky, tiskovna predstavnica UKC Maribor.

Kot smo že poročali, je 26-letnica, zaposlena kot novinarka na ptujski televizijski postaji PeTV, prišla v dvosobno stanovanje, kjer je skupaj s starši živel njen 32-letni partner, da bi odnesla svoje stvari. Prišlo je do hudega prepira, v katerem naj bi 32-letnik žensko dvakrat ustrelil v glavo in enkrat v prsni koš, nato pa sodil še sebi.

26-letnico so odpeljali v Splošno bolnišnico dr. Jožeta Potrča na Ptuju, od koder pa so jo zaradi hudih poškodb prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor, kjer so jo že dvakrat operirali, a je še vedno v kritičnem stanju.

Izjavo Draga Maroha, očeta Draga Maroha, ki naj bi po do zdaj zbranih obvestilih streljal na svojo partnerico, si preberite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.