Božič bo vendarle zelen

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Pretežno jasno, delno oblačno, nekaj megle, predvsem pa suho. V grobem naj bi takšna vremenska napoved veljala vse do božičnega dne.
Oglej si celoten članek

Dnevne temperature do konca leta bodo precej nad lediščem, da Primorskem se bodo do nedelje gibale celo do 10, 11 stopinj. Prihodnji teden kaže na podobno vreme. "Tudi božič je zdaj že prišel do tistega območja, ko lahko z nekaj več gotovosti napovemo, kakšno bo vreme. Skratka, lahko rečem, da bo letošnji božič zelen," pravi Andrej Velkavrh z Arsa.

Na vprašanje, kaj pa za novo leto, Velkavrh odgovarja, da so do takrat napovedi še nezanesljive. "Do novega leta se lahko še vse spremeni," poudari Velkavrh. Portali, ki nam ponujajo 10-dnevne vremenske napovedi sicer nakazujejo, da bi v tednu od 29. decembra naprej lahko prišlo do spremembe, napovedujejo leden dež, v sredo in četrtek, zadnji dan starega leta in prvi dan novega leta, pa omenjajo sneg. Jutranje temperature takrat naj bi bile pod ničlo, dnevne pa od 2 do 5.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.