Slovenija
4 ogledov

Božič bo vendarle zelen

Zimske radosti v Ljubljani Anže Petkovšek
Pretežno jasno, delno oblačno, nekaj megle, predvsem pa suho. V grobem naj bi takšna vremenska napoved veljala vse do božičnega dne.

Dnevne temperature do konca leta bodo precej nad lediščem, da Primorskem se bodo do nedelje gibale celo do 10, 11 stopinj. Prihodnji teden kaže na podobno vreme. "Tudi božič je zdaj že prišel do tistega območja, ko lahko z nekaj več gotovosti napovemo, kakšno bo vreme. Skratka, lahko rečem, da bo letošnji božič zelen," pravi Andrej Velkavrh z Arsa.

Na vprašanje, kaj pa za novo leto, Velkavrh odgovarja, da so do takrat napovedi še nezanesljive. "Do novega leta se lahko še vse spremeni," poudari Velkavrh. Portali, ki nam ponujajo 10-dnevne vremenske napovedi sicer nakazujejo, da bi v tednu od 29. decembra naprej lahko prišlo do spremembe, napovedujejo leden dež, v sredo in četrtek, zadnji dan starega leta in prvi dan novega leta, pa omenjajo sneg. Jutranje temperature takrat naj bi bile pod ničlo, dnevne pa od 2 do 5.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.