Božidar Štemberger novi prvi policist na Obali

Foto: Žurnal24 Božidar Štemberger bo novi prvi policist na Obali.
Po odhodu Iztoka Jakomina bo z jutrišnjim dnem vodenje Policijske uprave Koper prevzel Božidar Štemberger.
Oglej si celoten članek

"Vodenje Policijske uprave Koper bo z jutrišnjim dnem prevzel Božidar Štemberger, dosedanji vodja Sektorja uniformirane policije na Policijski upravi Postojna," so nam povedali na generalnem policijskem uradu v Ljubljani. Na vprašanja, ali so bili z delom dosedanjega direktorja Iztoka Jakomina zadovoljni, niso odgovorili. Prav tako ne, ali jim je sam pojasnil razloge za svojo odločitev o nenadnem odhodu iz policije.

Kot smo pisali, je Jakomin v četrtek najožjim sodelavcem povedal, da odhaja, v petek so podpisali sporazum o njegovi razrešitvi, danes pa je zadnji dan v službi. "42-letni Božidar Štemberger je univerzitetni diplomirani pravnik, ki je v 22 letih dela v policiji opravljal naloge policista in komandirja postaje ter vodje sektorja na policijski upravi. Javnosti se bo na novinarski konferenci predstavil čez deset dni," še dodajajo na generalni policijski upravi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.