Slovenija
148 ogledov

Božidar Štemberger novi prvi policist na Obali

Božidar Štemberger bo novi prvi policist na Obali. Žurnal24 main
Po odhodu Iztoka Jakomina bo z jutrišnjim dnem vodenje Policijske uprave Koper prevzel Božidar Štemberger.

"Vodenje Policijske uprave Koper bo z jutrišnjim dnem prevzel Božidar Štemberger, dosedanji vodja Sektorja uniformirane policije na Policijski upravi Postojna," so nam povedali na generalnem policijskem uradu v Ljubljani. Na vprašanja, ali so bili z delom dosedanjega direktorja Iztoka Jakomina zadovoljni, niso odgovorili. Prav tako ne, ali jim je sam pojasnil razloge za svojo odločitev o nenadnem odhodu iz policije.

Kot smo pisali, je Jakomin v četrtek najožjim sodelavcem povedal, da odhaja, v petek so podpisali sporazum o njegovi razrešitvi, danes pa je zadnji dan v službi. "42-letni Božidar Štemberger je univerzitetni diplomirani pravnik, ki je v 22 letih dela v policiji opravljal naloge policista in komandirja postaje ter vodje sektorja na policijski upravi. Javnosti se bo na novinarski konferenci predstavil čez deset dni," še dodajajo na generalni policijski upravi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.