Bratuškova ne bo zamenjala nobenega kandidata

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Mandatarka za sestavo nove vlade Alenka Bratušek se je odpovedala možnosti, da zamenja katerega od kandidatov oziroma kandidatk za ministrske položaje v novi vladi. Izjavo o tem je v DZ poslala nekaj po 10. uri.
Oglej si celoten članek

Po poslovniku DZ lahko namreč predsednik vlade najpozneje v treh dneh po prejemu mnenj delovnih teles o primernosti kandidata za ministra predlog posamezne kandidature za ministra umakne in v DZ predloži novo kandidaturo za ministra. Bratuškova se je z izjavo temu odpovedala, tako da DZ ne bo treba čakati, da omenjeni rok poteče, in bo lahko o ministrski listi odločal že danes.

Novice, da naj bi imel kandidat za ministra za infrastrukturo in prostor Igor Maher (iz kvote DL) vikend, ki je postavljen brez ustreznih dovoljenj, kar smo razkrili v Žurnal24, pa v PS, ki jo začasno vodi Bratuškova, za zdaj še niso komentirali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:15 20. Marec 2013.

    tako je !! pa tud če travo jemo , sam da ni Janša !! BRAVO - ode pamet u ilegalu!!

  • 12:20 20. Marec 2013.

    Sporočilo za javnost Svetovalnice Akcija! <br />Trdno odločeni, da dokažemo svojo nedolžnost in ob tem razkrijemo koruptivne navezave slovenske sprege …

  • 11:55 20. Marec 2013.

    http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/870-revnost-cerkve-in-revscina-slovenske-politike-revnost-cerkve-in-revscina-slovenske-politike

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.