Slovenija
11 ogledov

Bratuškova ne bo zamenjala nobenega kandidata

Izvolitev Alenke Bratušek Anže Petkovšek
Mandatarka za sestavo nove vlade Alenka Bratušek se je odpovedala možnosti, da zamenja katerega od kandidatov oziroma kandidatk za ministrske položaje v novi vladi. Izjavo o tem je v DZ poslala nekaj po 10. uri.

Po poslovniku DZ lahko namreč predsednik vlade najpozneje v treh dneh po prejemu mnenj delovnih teles o primernosti kandidata za ministra predlog posamezne kandidature za ministra umakne in v DZ predloži novo kandidaturo za ministra. Bratuškova se je z izjavo temu odpovedala, tako da DZ ne bo treba čakati, da omenjeni rok poteče, in bo lahko o ministrski listi odločal že danes.

Novice, da naj bi imel kandidat za ministra za infrastrukturo in prostor Igor Maher (iz kvote DL) vikend, ki je postavljen brez ustreznih dovoljenj, kar smo razkrili v Žurnal24, pa v PS, ki jo začasno vodi Bratuškova, za zdaj še niso komentirali.

Komentarjev 4
  • mrki 14:15 20.marec 2013.

    tako je !! pa tud če travo jemo , sam da ni Janša !! BRAVO - ode pamet u ilegalu!!

  • ennanova 12:20 20.marec 2013.

    Sporočilo za javnost Svetovalnice Akcija! Trdno odločeni, da dokažemo svojo nedolžnost in ob tem razkrijemo koruptivne navezave slovenske sprege sociale, policije, tožilstva in sodišč, se pripravljamo na glavno obravnavo.http://za-misli.si/subkultura/872-sporocilo-za-javnost-svetovalnice-akcija-obtoznica-v-zadevi-qkoroska-deklicaq

  • ennanova 11:55 20.marec 2013.

    http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/870-revnost-cerkve-in-revscina-slovenske-politike-revnost-cerkve-in-revscina-slovenske-politike