Brez strahu vlamljali

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Policisti so prijeli hudodelsko združbo, ki se je ukvarjala s premoženjskimi kaznivimi dejanji. Dve osebi sta v priporu.
Oglej si celoten članek

"Hudodelska združba osmih oseb je vlamljala v bencinske servise, trgovine, večje trgovske centre, skladišča z računalniško opremo in orodjem, skladišča, trgovine nekdanjih brezcarin in prodajalne na mejnih prehodih z Avstrijo in Italijo. Odtujevali so cigarete, računalnike in motorne žage," so povedali na današnji novinarski konferenci Generalne policijske uprave in Policijske uprave Maribor.

Policisti so združbo prijeli 11. maja. Izvedli so enajst hišnih preiskav, dve osebi pa sta v priporu. Pri akciji je sodelovalo več kot 50 policistov iz več policijskih uprav. Razkrili so še, da je vodja združbe iz območja PU Ljubljana. "Združba je bila dobro organizirana, naloge med njimi so bile jasno razdeljene," so še povedali na konferenci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.