Pri nas! Bežal pred policisti in povzročil nesrečo, obrnilo ga je na streho

Foto: Policija
Foto: Policija
Policisti so objavili posnetek s slovenskih cest. Neverjetno.
Oglej si celoten članek

V Ljubljani so možje postave poskušali ustaviti voznika osebnega vozila Renault Clio, ki ni upošteval navodil policistov in kljub temu nadaljeval z vožnjo ter pri tem ogrožal sebe in še druge udeležence v prometu.  

Ko je bežal po Podutiški cesti iz smeri Ledarske ulice proti Ulici bratov Babnik, je pripeljal do semaforiziranega križišča, kjer se ni zmenil za rdečo luč na semaforju in zaradi tega povzročil prometno nesrečo.

Voznik je pred nesrečo storil več hujših kršitev cestnoprometnih predpisov, prav tako je bilo med ogledom kraja prometne nesreče ugotovljeno, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi številnih hujših kršitev cestnoprometnih predpisov je obravnavan za sum storitve kaznivega dejanja Nevarna vožnja v cestnem prometu.

Kljub nevarnemu in nespametnemu ravnanju voznika med udeležnenimi v trčenju hujših poškodb k sreči ni bilo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 21:46 9. November 2019.

    sem prepričan, da tako lovijo tudi pripadnike nekega plemena 🤡🌎

  • 21:27 9. November 2019.

    Policaji so še hujši buksli kot ta dirkač. Tudi oni nespametno čez rdečo. Lahko bi se tudi policajem isto zgodilo. …

  • 20:08 9. November 2019.

    Ta človek definitivno ni za na cesto AMPAK dajte no policaji, če bi jaz bil tam pešec v tej coni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.