Slovenija > Črna kronika
21128 ogledov

Pri nas! Bežal pred policisti in povzročil nesrečo, obrnilo ga je na streho

Video policije, nesreča Policija
Policisti so objavili posnetek s slovenskih cest. Neverjetno.

V Ljubljani so možje postave poskušali ustaviti voznika osebnega vozila Renault Clio, ki ni upošteval navodil policistov in kljub temu nadaljeval z vožnjo ter pri tem ogrožal sebe in še druge udeležence v prometu.  

Ko je bežal po Podutiški cesti iz smeri Ledarske ulice proti Ulici bratov Babnik, je pripeljal do semaforiziranega križišča, kjer se ni zmenil za rdečo luč na semaforju in zaradi tega povzročil prometno nesrečo.

Voznik je pred nesrečo storil več hujših kršitev cestnoprometnih predpisov, prav tako je bilo med ogledom kraja prometne nesreče ugotovljeno, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi številnih hujših kršitev cestnoprometnih predpisov je obravnavan za sum storitve kaznivega dejanja Nevarna vožnja v cestnem prometu.

Kljub nevarnemu in nespametnemu ravnanju voznika med udeležnenimi v trčenju hujših poškodb k sreči ni bilo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 13
 • Son Andreas 21:46 09.november 2019.

  sem prepričan, da tako lovijo tudi pripadnike nekega plemena 🤡🌎

 • Avatar Milan48
  Milan48 21:27 09.november 2019.

  Policaji so še hujši buksli kot ta dirkač. Tudi oni nespametno čez rdečo. Lahko bi se tudi policajem isto zgodilo. Pa policaji bi lahko poškodovali kakšnega nedolžnega. Pa kaj je to ameriški divji zahod? Kaj policaji gledajo preveč ameriških filmov? ...prikaži več Lepo bi poklicali kolega, počasi vozili za njim, mu pripravili zasedo, mu vrgli čez cesto bodice, .... Samo naj ne delajo več takih neumnosti in na ta način spodbujajo ljudi k bežanju in oboji ogrožajo vse (vključno sebe). In višek je ta video!

 • bugmenot 20:08 09.november 2019.

  Ta človek definitivno ni za na cesto AMPAK dajte no policaji, če bi jaz bil tam pešec v tej coni 30 mi nikakor ne bi bilo všeč, da se ravno tam greste te dirke. Malo več taktike bi pričakoval saj nismo v Ameriki.

Sorodne novice