Brežičana našli mrtvega

Foto: Žurnal24 Preiskava vseh okoliščin nesreče še traja. (Foto: Anže Petkovšek)
Včeraj so v Brežicah našli mrtvega 83-letnika. V istem kraju je moški pri nakupu nogavic ogoljufal trgovko za 50 evrov.
Oglej si celoten članek

Na Bizeljski cesti v Brežicah so včeraj našli mrtvega moškega. "Da je nekaj narobe, so posumili, ko se ni odzival na klice. Policisti so opravili ogled kraja, dežurna zdravnica pa je pregledala pokojnega. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da je pokojni že rped nekaj dnevi padel in si poškodoval glavo, a takrat zdravniške pomoči ni iskal. Odrejena je bila sanitarna obdukcija, ki na pokojnem ni odkrila znakov nasilja, na kraju pa policisti tudi niso odkrili sumljivih okoliščin," so sporočili s Policijske uprave Krško.

Prodajalko prenesel naokoli
Na Tovarniški ulici v istem kraju pa je opoldne neznani moški preslepil in oškodoval trgovko za 50 evrov. Izbrane nogavice je želel plačati z bankovcem za 200 evrov, ko pa je prejel preostanek denarja, si je premislil, češ da ima v avtu drobiž. Prodajalko je prepričal, naj mu vrne 200 evrov, on pa njej izdani drobiž. Po tej menjavi je odšel, prodajalka pa je ugotovila, da ji v menjalnem drobižu manjka 50 evrov. Policija prilaga še opis neznanca: "Visok moški, oblečen je bil v črno usnjeno jakno, črne hlače, najverjetneje je govoril rusko ali poljsko."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.