Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

Brežičana našli mrtvega

Preiskava vseh okoliščin nesreče še traja. (Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Včeraj so v Brežicah našli mrtvega 83-letnika. V istem kraju je moški pri nakupu nogavic ogoljufal trgovko za 50 evrov.

Na Bizeljski cesti v Brežicah so včeraj našli mrtvega moškega. "Da je nekaj narobe, so posumili, ko se ni odzival na klice. Policisti so opravili ogled kraja, dežurna zdravnica pa je pregledala pokojnega. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da je pokojni že rped nekaj dnevi padel in si poškodoval glavo, a takrat zdravniške pomoči ni iskal. Odrejena je bila sanitarna obdukcija, ki na pokojnem ni odkrila znakov nasilja, na kraju pa policisti tudi niso odkrili sumljivih okoliščin," so sporočili s Policijske uprave Krško.

Prodajalko prenesel naokoli
Na Tovarniški ulici v istem kraju pa je opoldne neznani moški preslepil in oškodoval trgovko za 50 evrov. Izbrane nogavice je želel plačati z bankovcem za 200 evrov, ko pa je prejel preostanek denarja, si je premislil, češ da ima v avtu drobiž. Prodajalko je prepričal, naj mu vrne 200 evrov, on pa njej izdani drobiž. Po tej menjavi je odšel, prodajalka pa je ugotovila, da ji v menjalnem drobižu manjka 50 evrov. Policija prilaga še opis neznanca: "Visok moški, oblečen je bil v črno usnjeno jakno, črne hlače, najverjetneje je govoril rusko ali poljsko."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.