Brezplačno do 
različnih znanj

Foto: Žurnal24 "To je slovenski festival učenja, s katerim želimo povečati zavest o učenju v vs
Na voljo okoli sto dogodkov.
Oglej si celoten članek

“Želimo si čim več ljudem omogočiti različne načine izobraževanja,” je dejal Branko Vuga, odgovoren za izvedbo projekta Teden vseživljenjskega učenja na Ljudski univerzi Koper.

Teden učenja bo letos po vsej Sloveniji potekal od 17. do 23. maja, v razširjeni obliki pa od 1. maja do 30. junija. Okrog 40 partnerjev z Obale in Krasa bo v sklopu tega dogodka pripravilo več kot sto brezplačnih delavnic, predavanj, predstavitev, razstav, sejmov ter kulturnih in družabnih dogodkov.

Excel, javno nastopanje ...
Jutri od 8. ure bo voden ogled oddelkov Osrednje knjižnice Srečka Vilharja Koper in predstavitev za srednješolce dosegljivih zbirk, 17. maja ob 10. uri bo v Izobraževalnem zavodu Memory v Kopru delavnica izdelave različnih vrst grafov v programu Excel, ob 13. uri pa delavnica Veščine javnega nastopanja. Od 10. do 14. maja bo v Osnovni šoli Srečka Kosovela Sežana tečaj Osnove računalniške obdelave digitalne fotografije. Več informacij o dogodkih in delavnicah lahko dobite na spletnih naslovih www.tvu.acs.si in www.lu-koper.si.

Priznanja za dosežke
Letos bosta na posebni prireditvi, ki bo 21. maja v Kopru, priznanje za izjemne dosežke na področju vseživljenjskega učenja prejela partnerja centra vseživljenjskega učenja Natalija Planinc, predsednica Društva Anbot Piran, in Društvo Pristan, Univerza za tretje življenjsko obdobje Koper.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.