Slovenija
24 ogledov

Brezplačno do 
različnih znanj

"To je slovenski festival učenja, s katerim želimo povečati zavest o učenju v vs Žurnal24 main
Na voljo okoli sto dogodkov.

“Želimo si čim več ljudem omogočiti različne načine izobraževanja,” je dejal Branko Vuga, odgovoren za izvedbo projekta Teden vseživljenjskega učenja na Ljudski univerzi Koper.

Teden učenja bo letos po vsej Sloveniji potekal od 17. do 23. maja, v razširjeni obliki pa od 1. maja do 30. junija. Okrog 40 partnerjev z Obale in Krasa bo v sklopu tega dogodka pripravilo več kot sto brezplačnih delavnic, predavanj, predstavitev, razstav, sejmov ter kulturnih in družabnih dogodkov.

Excel, javno nastopanje ...
Jutri od 8. ure bo voden ogled oddelkov Osrednje knjižnice Srečka Vilharja Koper in predstavitev za srednješolce dosegljivih zbirk, 17. maja ob 10. uri bo v Izobraževalnem zavodu Memory v Kopru delavnica izdelave različnih vrst grafov v programu Excel, ob 13. uri pa delavnica Veščine javnega nastopanja. Od 10. do 14. maja bo v Osnovni šoli Srečka Kosovela Sežana tečaj Osnove računalniške obdelave digitalne fotografije. Več informacij o dogodkih in delavnicah lahko dobite na spletnih naslovih www.tvu.acs.si in www.lu-koper.si.

Priznanja za dosežke
Letos bosta na posebni prireditvi, ki bo 21. maja v Kopru, priznanje za izjemne dosežke na področju vseživljenjskega učenja prejela partnerja centra vseživljenjskega učenja Natalija Planinc, predsednica Društva Anbot Piran, in Društvo Pristan, Univerza za tretje življenjsko obdobje Koper.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.