Casiraghi s pljunki nad sodnika

Foto: Žurnal24 Stephen Casiraghi Foto: Žurnal24 Stephen Casiraghi Foto: Žurnal24 main Stephen Casiraghi Foto: Žurnal24 Stephen Casiraghi Foto: Žurnal24 Stephen Casiraghi Foto: Žurnal24 Stephen Casiraghi
Stephen Casiraghi se je s pljuvanjem in kletvicami odzval na sodbo, zaradi katere bo moral za rešetkami zaradi napada na paznika prebivati še leto in dva meseca dlje.
Oglej si celoten članek

Sodni senat pod vodstvom sodnika Andreja Barage je Stephena Casiraghija spoznal za krivega preprečitve uradne dolžnosti in napada na uradno osebo. Dogodek se je zgodil decembra 2004, obsojen pa je bil na ponovljenem sojenju.

Casiraghi se je ob prihodu še smehljal. GALERIJA

Obsodbo je 41-letni Casiraghi sprejel na videz mirno, nato pa je med odhodom iz dvorane bruhnilo iz njega. "J*** Baraga in slovenski narod," je vzkliknil in začel pljuvati proti predsedniku senata Andreju Baragi, porotniku in naključnim mimoidočim.

Napad s stolom
Casiraghiju je obtožnica očitala, da je decembra 2004 napadel Marka Ramljaka, ki je bil takrat vodja pripora. Casiraghi naj bi poskušal Ramljaka napasti s stolom, ta pa naj bi ga, kot trdi, potem pretepel z gumijevko. Casiraghi je pojasnil, da je bil napaden s tonfo (tradicionalnim japonskim orožjem), kar pa je Ramljak zanikal. Kot je sam povedal na prejšnjem zaslišanju, je bil v času dogodka v afektu.

Udarci so bili močni
Izvedenec sodne medicine je potrdil, da so bili udarci, ki jih je Ramljak zadal Casiraghiju, močni. Zdravnica, ki je bila na včerajšnjem sojenju zaslišana kot priča, pa je izpovedala, da podobnih poškodb še ni videla.

Casiraghi sicer že preživlja 20-letno zaporno kazen zaradi ugrabitve in ponavljajočega se grozovitega spolnega napada na štoparko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.