Če ne gorijo, pa padajo

Foto: Nino Verdnik Podrt radar v Mariboru Foto: Nino Verdnik Podrt radar v Mariboru Foto: Nino Verdnik Podrt radar v Mariboru
Mariborski radarji res nimajo sreče. Tokrat ni zagorel, ampak jo je skupil v nesreči.
Oglej si celoten članek

Danes okoli 7. ure je tovornjak oziroma prikolica na Cesti proletarskih brigad zadela ob drog cestne razsvetljave in hkrati tudi ob radar.

Kot poroča Večer, je tovornjak izruval celotno konstrukcijo, ki je nato obležala na pločniku. Več informacij o okoliščinah nesreče še čakamo.

Do zdaj je zgorelo že deset mariborskih radarjev, ki so začeli samodejno merjenje hitrosti izvajati 16. oktobra. Samo v 36 urah so zaznali 5.000 prekrškarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 21

  • 21:26 16. November 2012.

    Lep pozdrav, javljam se iz sSlovenije, kjer nujno potrebujemo tvojo pomoc! http://skrci.me/fyGGy sSlovenija je le ena izmed mnogih držav v …

  • 21:42 15. November 2012.

    vse do neke mere,naj to odstrani pa mir,če do zdj ni blo radarov,ne rabi niti sedaj ko je recesija,bolje,da bi …

  • 20:18 15. November 2012.

    Zaveden Mariborčan!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.