Slovenija
6 ogledov

Če ne gorijo, pa padajo

Podrt radar v Mariboru
1/3
Nino Verdnik
Mariborski radarji res nimajo sreče. Tokrat ni zagorel, ampak jo je skupil v nesreči.

Danes okoli 7. ure je tovornjak oziroma prikolica na Cesti proletarskih brigad zadela ob drog cestne razsvetljave in hkrati tudi ob radar.

Kot poroča Večer, je tovornjak izruval celotno konstrukcijo, ki je nato obležala na pločniku. Več informacij o okoliščinah nesreče še čakamo.

Do zdaj je zgorelo že deset mariborskih radarjev, ki so začeli samodejno merjenje hitrosti izvajati 16. oktobra. Samo v 36 urah so zaznali 5.000 prekrškarjev.

Komentarjev 21
  • lunnatic 21:26 16.november 2012.

    Lep pozdrav, javljam se iz sSlovenije, kjer nujno potrebujemo tvojo pomoc! http://skrci.me/fyGGy sSlovenija je le ena izmed mnogih držav v igri , kjer se države bojujejo med seboj za razlicna ozemlja. Trenutno sSlovenija obsega vse njene osnovne regije, hkrati pa ...prikaži večpa okupiram 2 nemški regiji ter celotno Švico. V kratkem nam potece Non-Agressive pakt z Italjani ter Madžari in temu verjetno sledi vojna. Slovenci sicer imamo tesna zavezništva z Grki in Izraelci, ker ne želimo izgubiti neodvisnosti in pasti pod tujo kontrolo potrebujemo tvojo pomoc!Še malo o sami igri: vsaj uporabnik zacne kot normalen perbivalec sSlovenije in vojak, vendar pa lahko z nekaj potrpljenja napredujete ter postanete predsednik, kongresnik, pisec casopisov, vodja vojaških enot ali pa preprosto ostanete zvest vojak. Igra ne vzame veliko casa, približno 10 minut na dan, a je hkrati zelo zanimiva, predvsem zaradi tekmovalnosti in povezanosti Slovencev med seboj.Igra trenutno šteje nekaj vec ko

  • baltazarka 21:42 15.november 2012.

    vse do neke mere,naj to odstrani pa mir,če do zdj ni blo radarov,ne rabi niti sedaj ko je recesija,bolje,da bi župan v kako firmo,tovarno vložil dnar in ne te trapaste radara nabavljal...neumno čist,a,ljudje brez službe pa to...

  • feferon 20:18 15.november 2012.

    Zaveden Mariborčan!