Če se danes odpravljate na cesto, se pripravite na čakanje v kolonah

Foto: Žurnal24 Kolone na avtocesti Ptuj Foto: Žurnal24 Kolone na avtocesti Ptuj Foto: Žurnal24 Kolone na avtocesti Ptuj Foto: Žurnal24 Kolone na avtocesti Ptuj
Na prometnoinformacijskem centru tudi danes in v nedeljo pričakujejo močno povečan promet z zastoji predvsem iz smeri Avstrije proti slovenski obali in Hrvaški.
Oglej si celoten članek

Začenjajo se namreč počitnice v delu Nemčije, Avstrije in Švice, na Poljskem, Slovaškem in Češkem. Voznikom zato svetujejo, da se na pot odpravijo ponoči ali zgodaj zjutraj.

Povečan promet bo po podatkih prometnoinformacijskega centra na cestah, ki vodijo od urbanih središč v turistične kraje, vztrajal do ponedeljka dopoldne.

Poleg avtocest od Karavank proti Kopru in od Šentilja proti Ptuju bodo zelo obremenjene tudi ceste proti mejnim prehodom v Istri ter mejnemu prehodu Gruškovje.

Foto: Žurnal24 Kolone na avtocesti Ptuj

Občasne zgostitve pa je zaradi preureditve pričakovati tudi na cestninskih postajah. Po podatkih prometnoinformacijskega centra ta čas potekajo dela na cestninskih postajah Log in Torovo. V noči na ponedeljek bo na cestninski postaji Log dodatno oviran promet zaradi spreminjanja zapore.

Na cestninski postaji Unec se bodo predvidoma v torek začela pripravljalna dela, postavitev popolne zapore, ki bo trajala sedem dni, pa je predvidena za 7. julija.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.