Celjanka poškodovala najmanj 93 vozil v eni noči

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Celjanka je osumljena, da je ponoči v Celju poškodovala pnevmatike na najmanj 93 vozilih.
Oglej si celoten članek

Celjske policiste je okoli štirih zjutraj občan obvestil, da je na Aškerčevi ulici v Celju opazil občanko, ki je z ostrim predmetom poškodovala pnevmatike na več vozilih. Policisti so na kraju ugotovili, da je dejanja osumljena 42-letna Celjanka. 

Po do sedaj zbranih podatkih je osumljena največ vozil poškodovala na območju Nušičeve, Pohorske, Vrunčeve, Stritarjeve, Brodarjeve in Okrogarjeve ulice v Celju. Policijska preiskava še poteka.

Po zbranih obvestilih jo bodo policisti kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari. 

Do zdaj je prijavo o poškodbah pnevmatik podalo 93 občanov. Po zbranih podatkih pa je osumljena poškodovala še veliko več vozil. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 12:32 22. Januar 2017.

    Modrijan, javi se na policiji, daj osebne podatke, da obvestijo oškodovance in jim povrni škodo in še eno posebno prijazno …

  • 10:49 22. Januar 2017.

    KAR JE NAREDILA ŽENSKA NI NIČ TAKEGA TO KRIVA SAMO POLITIKA KI ČLOVEKU NE DA ŽIVET DOSTOJNEGA ŽIVLJENJA,TO JE KRIZA …

  • 22:40 21. Januar 2017.

    Saj ravno to ti razlagam: da je čedalje več oseb, ki so jezne na sistem in, ker se sistemu ne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.