Slovenija > Črna kronika
50 ogledov

Celjanka poškodovala najmanj 93 vozil v eni noči

Predrta pnevmatika Shutterstock
Celjanka je osumljena, da je ponoči v Celju poškodovala pnevmatike na najmanj 93 vozilih.

Celjske policiste je okoli štirih zjutraj občan obvestil, da je na Aškerčevi ulici v Celju opazil občanko, ki je z ostrim predmetom poškodovala pnevmatike na več vozilih. Policisti so na kraju ugotovili, da je dejanja osumljena 42-letna Celjanka. 

Po do sedaj zbranih podatkih je osumljena največ vozil poškodovala na območju Nušičeve, Pohorske, Vrunčeve, Stritarjeve, Brodarjeve in Okrogarjeve ulice v Celju. Policijska preiskava še poteka.

Po zbranih obvestilih jo bodo policisti kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari. 

Do zdaj je prijavo o poškodbah pnevmatik podalo 93 občanov. Po zbranih podatkih pa je osumljena poškodovala še veliko več vozil. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 7
  • maxmaxlj 12:32 22.januar 2017.

    Modrijan, javi se na policiji, daj osebne podatke, da obvestijo oškodovance in jim povrni škodo in še eno posebno prijazno pismo za storilko, kjer ji boš nudil ves potrebni materijal, ko bo imela zopet potrebo po rezanju.

  • Milan Modrijan 10:49 22.januar 2017.

    KAR JE NAREDILA ŽENSKA NI NIČ TAKEGA TO KRIVA SAMO POLITIKA KI ČLOVEKU NE DA ŽIVET DOSTOJNEGA ŽIVLJENJA,TO JE KRIZA OBUPA PRITI IZ TEME NA SVETLO---ŠE VEČ BO TEGA OBUPA.

  • izRODEk 22:40 21.januar 2017.

    Saj ravno to ti razlagam: da je čedalje več oseb, ki so jezne na sistem in, ker se sistemu ne morejo zoperstaviti, bodo upor izkazale na vse možne načine.Tega bo čedalje več. Še huje bo, ker bo čedalje ...prikaži več več takih, ki ne bodo imeli več kaj izgubiti.